Wie ben ik?

Darinka De Vriese - jouw freelancer

Graag neem ik de gelegenheid om mij aan jou voor te stellen. In mei 2021 nam ik de stap om als freelancer te starten in bijberoep. Ik ben een bezige bij, die houdt van een drukke agenda en een partner heeft met een zelfstandig hoofdberoep. Mijn partner heeft, net zoals vele zelfstandigen, tijd te kort. Daarom neem ik al enige tijd diverse administratieve taken van hem over. Als ik dit doe voor mijn partner, waarom zou ik dit dan niet doen voor andere... en zo ontstond DDV Administration & More.
Ik ben geboren in 1989, getrouwd en wonend in de gemeente Brecht (provincie Antwerpen). Sedert 2012 mag ik mij een trotse mama noemen van een dochter. Ik hou van lezen in mijn vrije tijd, een terrasje of een restaurantje doen, een gezinsuitstap maken en ik geniet van mijn jaarlijkse vakantie in het buitenland. Als een echte avonturier ontdek ik graag diverse steden en landen.
Darinka De Vriese

Wie ben ik?

Darinka De Vriese - jouw freelancer

Graag neem ik de gelegenheid om mij aan jou voor te stellen. In mei 2021 nam ik de stap om als freelancer te starten in bijberoep. Ik ben een bezige bij, die houdt van een drukke agenda en een partner heeft met een zelfstandig hoofdberoep. Mijn partner heeft, net zoals vele zelfstandigen, tijd te kort. Daarom neem ik al enige tijd diverse administratieve taken van hem over. Als ik dit doe voor mijn partner, waarom zou ik dit dan niet doen voor andere... en zo ontstond DDV Administration & More.
Ik ben geboren in 1989, getrouwd en wonend in de gemeente Brecht (provincie Antwerpen). Sedert 2012 mag ik mij een trotse mama noemen van een dochter. Ik hou van lezen in mijn vrije tijd, een terrasje of een restaurantje doen, een gezinsuitstap maken en ik geniet van mijn jaarlijkse vakantie in het buitenland. Als een echte avonturier ontdek ik graag diverse steden en landen.

Opleiding

In 2008 studeerde ik af in de richting secretariaat, via de school Moretus te Ekeren. Doorheen de jaren, bleef ik mijn kennis verruimen en behaalde ik nog diverse attesten en diploma's. 

 • Webdesign met HTML & CSS
 • SEO
 • Preventie adviseur niv. 3
 • Sessies rondom Diabetes via Diabetesliga
 • EHBO & werken met een defibrillator 

Ervaring

In volgende beroepen heb ik al ervaring opgedaan.

 • Administratief medewerker bij Brandweer. 
 • Administratief medewerker bij Gemeente Kapellen.
 • Woonbegeleider bij Pegode.
 • Head Hospitality (hoofd keuken - schoonmaak - gebouw) bij Armonea.

Ervaring

In volgende beroepen heb ik al ervaring opgedaan. 

 • Administratief medewerker bij Brandweer Zone Rand.
 • Administratief medewerker bij Gemeente Kapellen.
 • Woonbegeleider bij Pegode.
 • Head Hospitality (hoofd keuken - schoonmaak - gebouw) bij Armonea.

Ervaring

In volgende beroepen heb ik al ervaring opgedaan.

 • Administratief medewerker bij Brandweer. 
 • Administratief medewerker bij Gemeente Kapellen.
 • Woonbegeleider bij Pegode.
 • Head Hospitality (hoofd keuken - schoonmaak - gebouw) bij Armonea.

DDV Administration & More

Antwerpsesteenweg 60

2390 Oostmalle

Tel.: 0498/67.33.47

E-mail: dd.la@outlook.com

Volg me op sociale media.

DDV Administration & More

Antwerpsesteenweg 60

2390 Oostmalle

Tel.: 0498/67.33.47

E-mail: dd.la@outlook.com

Volg me op sociale media.